LEGO®

"Numai cel mai bun este suficient de bun" acesta a fost sloganul lui Ole Kirk Christiansen, creatorul cuburilor LEGO, acesta fiind principiul și motto-ul după care se ghidează compania până în ziua de azi. LEGO este jucăria cea mai renumită și preferată a copiilor din întreaga lume, dar și pentru mulți dintre adulți deopotrivă. Prima cărămidă de plastic LEGO s-a fabricat în anii ’40, și de atunci se fabrică continuu, respectând cele mai stricte standarde și reguli, până la cea mai mică piesă. Se produc atât seturi pentru băieți, cât și pentru fete. Special create pentru băieți, seturile Bionicle, Ninjago sau LEGO Technic, produc senzație! Testându-și creativitatea, copiii vor începe să-și pună imaginația la contribuție utilizând piese de la alte seturi LEGO și chiar venind cu modele inedite, diferite de cele deja cunoscute. Printre cele mai renumite seturi pentru fetițe se numără LEGO Friends, LEGO Disney Princess, sau LEGO Trolls.

Denumirile LEGO, logo-ul LEGO, Minifigure, DUPLO, logo-ul DUPLO, BIONICLE, logo-ul BIONICLE, logo-ul FRIENDS, logo-ul MINIFIGURES, logo-ul Hidden Side, MINDSTORMS, logo-ul MINDSTORMS EV3, NINJAGO, logo-ul NINJAGO, NEXO KNIGHTS și logo-ul NEXO KNIGHTS sunt mărci înregistrate ale LEGO Group-ului și aparțin de LEGO Group. Folosite cu drepturi autorizate. ©2020 The LEGO Group. Toate drepturile rezervate.

© 2021 - 220volt Magyarorszag Kft, CUI: RO38306180, Adresa: Tara Ungaria, 1071 Budapesta, str. Dembinszky, cladire 12.14, nr.102-103, Cod postal 1071 Avand ca reprezentant fiscal in Romania: 220volt International SRL. J2/986/2014, CUI: RO33618971, Adresa: Arad 310041, Str Ioan Ratiu 25 | Prețurile, pozele și descrierile sunt cu titlu informativ și nu constituie o ofertă. Nu ne asumăm responsabilitatea în cazul oricărei inexactități. | ANPC | Termenii și condițiile